En trevlig tjej – Jag råder er att vara snälla mot mig

Annars kanske jag följer den här stocken in i urskogen och bara ”försvinner” liksom. Lockad av skogens väsen. Och Lindalou blir tvungen att skriva en melankolisk dikt om hur jag försvann (vilket vore bra i och för sig). Men några fler blogginlägg skulle det aldrig bli, såvida inte skogens väsen har trådlös uppkoppling. Tänk på det.

kärr-ed2.jpg

46 thoughts on “En trevlig tjej – Jag råder er att vara snälla mot mig

 1. Klart att man ska vara snäll….annars är det väl inget roligt om folk ska vara otrevliga mot varandra? Den där ”stigen” såg ganska mysig och spännande ut….:-)

  Gilla

 2. Om du tittar till vänster i bild, det mörka som ser ut som ett hål…. Om nätterna glimrar ett ljus där inne men ingen vet vem som håller i lyktan…..

  Gilla

 3. Nu har jag lärt mig vad som händer med de små sagolika myrorna… de får krypa till korset… Tack för den fina lilla utbildningsfilmen!

  Gilla

  • Jag var precis inne på din sida för att se om du kollat… Jag själv tycker att såna här parodier är fruktansvärt roliga. Samtidigt kanske inte den riktige Bertil själv tycker det…Att bli parodierad är i sig inte negativt, anser jag – det visar att man har en personlighet som fastnar. Men naturligtvis kan den som parodierar låta sin parodiperson gå över gränsen på ett osmakligt sätt, så att den som parodieras blir ledsen. Det är knepiga saker det där!

   Gilla

 4. Hoppas du inte försvunnit än! Ser mysigt ut. Tror jag hänger på om det är okej. Annars får jag väl sitta här och vänta tills du behagar sticka fram näsan igen. =)

  Gilla

 5. Förstår inte alls… du skickade mig en mycket instruktiv utbildningsfilm om vad som händer med myror om man tar dom ur deras naturliga miljö och om natursmink…Det var mycket upplysande…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s