En trevlig tjej – Jag vidhåller att mitt liv inte är glamouröst egentligen

För länge sedan skrev jag i ett inlägg att jobbet som sfi-lärare inte är så glamouröst som många tror. Många blev chockade och förvånade då. Därför vill jag än en gång upprepa att det finns en vardag även i mitt liv!

På onsdag börjar jag jobba igen, fast inte som fast anställd. Förhoppningsvis leder det vidare till mera jobb.

Jag har i vilket fall gjort min chaufför förberedd på att så kan bli fallet.

llimo229.jpg

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

14 reaktioner till “En trevlig tjej – Jag vidhåller att mitt liv inte är glamouröst egentligen

  1. Du den där kärran behöver jag verkligen till mitt nya hus dit jag ska flytta när jag har gift mig med mig själv.*s*

    Gilla

  2. Helleu! Vet du vad de där vita stockholms-limosarna kallas för i ”folk”mun?”Den vita h*rkanoten”. Jo det är sant!Minns efter en rockkonsert inne på Stadion för några år sen, så stod det kantat med såna där efteråt kring Stadion, vissa av dem gungade misstänkligt! BTW så har jag gjort en blog award, den andra nånsin som jag gjort, brukar ju inte göra dem så det är lite ”exclusive” så att säga 😀 till dig!http://blogg.aftonbladet.se/brevity/2009/08/a-very-special-blog-award-en-speciell-bloggutmarkelse-gm

    Gilla

    1. Haha nej det visste jag inte..kanot?:) Men de är rätt smaklösa, och egentligen förstår jag inte varför man åka omkring i en sån. Annars upprepar jag vad jag skrev på din blogg nyss:Jag är helt överväldigad över denna utnämning och dina ord! Har aldrig fått en sån fin ”award” nångång! Och perfekt med ängeln och hunden, där fångade du verkligen vad min blogg handlar om! :)TUSEN TACK rara du!!!!!!!!!!!!!!!!!Kramar!!!!!!

      Gilla

  3. ahh! …är det så det är att vara sfi-lärare….men jag är inte en sån så jag fortsätter köra min lilla ödla som inte har ont i vattenpumpen längre… men lite avis är jag, fast bara lite

    Gilla

    1. Jo men du måste förstå att det inte BARA är lyxlivet som lockar med mitt jobb, utan det är dessutom intressant och stimulerande.

      Gilla

  4. jag saknar glamour i mitt jobb! …äntligen förstår jag vad som felas i mitt fö rätt roliga jobb. för intressant och ibland stimulerande är det redan….. men glamoröst?? …nix pix!…nästa fråga är hur tusan jag ska få in lite glamour 😉

    Gilla

  5. inte ens det får jag ha… de är blå våra kläder :(fast om de inte vore så stora, så kunde jag få ha vita byxor ibland… men då får jag ha hängslen och hur mycket glamour finns det i hängslen?

    Gilla

  6. Jag förstår det! Hade det varit det hade plåtschabraket på bilden varit vardag och inget du lyft så mycket ett halvt ögonbryn för.Ne,j vi gamourbefriade klarar oss ändå, vana som vi är vid alla umbäranden.:O)

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.