En trevlig tjej – Det är jätteroligt att åka flygmaskin!

Det är jätteroligt att åka flygmaskin!

Det är också väldigt livat att ha fötterna i solvarm sand.

Och att bada i havet när vattnet är varmt och ser ut så här:

Att äta grekisk sallad i Grekland är vansinnigt roligt!

Det är roligt helt enkelt!

60 thoughts on “En trevlig tjej – Det är jätteroligt att åka flygmaskin!

 1. Vem behöver tv-reklam och glassiga kataloger? Bara att gå in här och bli superläskad att kasta sigöver en sista-minuten pronto!

  Gilla

  • Hörrdu lilleman, du är troligen en och en halv decimeter kortare än jag så kom inte här och kom. Kanske är det därför du har en tendens att skriva om ”höga klackar” så ofta? Men höga klackar på män är inte snyggt, tro mig!

   Gilla

  • Jag är faktiiskt väldigt tacksam över att mads inte dök upp (eller ner som i filmen) och sabbade min semester. Jag är inte så förtjust i honom faktiskt, även om jag gillade Mordkommissionen.

   Gilla

 2. småfolket, que????? Anna är väl ganska lång, och pygmeer skriver väl inte direkt reseskildringar vad jag vet, eller är det Swift du tänker på?Ser härligt ut, speciellt salladen.

  Gilla

 3. Åhhh vad underbart det såg ut ,, vart var du ? Vilket vatten wow där skulle man inte ha något emot att svalka valkarna =) Kraaamar

  Gilla

  • Zakyntos! Men det ska säga att denna strand med sin kritvita strand (Smugglers Wreck) var speciell och gick bara att nås med båt, de andra stränderna var mer normalt sandfärgade – men härliga de också.Kram!!

   Gilla

  • Nej då man kan ”gå” också som mina elever alltid säger. ”I sommar jag ska gå till Irak” säger de. Eller till Thailand eller Peru. De går mycket, mina elever! Kanske något för dig att ta efter?

   Gilla

 4. Tack för titten på dina bilder och nä…jag är inte det minsta avis. Är ju mycket mysigare att se träden niga med kronorna i backen pga stormen som hotar lossa takplattorna.Kram vännen!

  Gilla

  • Ja. Det är ett resmål som har allt man kan önska sig. Ta bara maten: grekisk sallad för 55 spänn inkl kaffe och bröd!. Vattnet var lite kallt så här års men hade i alla fall fin färg!

   Gilla

 5. Ja, den Lottan… Är det så varmt som det ser ut?Det låter SKÖÖÖÖNT att byta det blåsiga hösteländet mot ett turkost paradis…..Bada på! Drick en drink åt mig! / kram

  Gilla

  • Jag badar på…Hm, jag har en dusch i min lägenhet i alla fall som du vet. Den duger lika bra…Men ja det var mycket varmt i vattnet och jag drack flera drinkar för din räkning! : ) Kram

   Gilla

 6. Såg du några sköldpaddor? Har för mig att dom heter något med Caretta Caretta eller så. Fräckt är det i vilket fall som helst.Centralorten är dessutom en trevlig stad att gå runt i.//Herr S

  Gilla

  • Caretta är alldeles riktigt, och jag bodde just vid ”Turtle Beach”. Men såg inga sköldpaddor.Centralorten var jag aldrig riktigt inne i…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s