En trevlig tjej – Så var man (tillfälligt) med hund igen…

Han heter Dobby, är en dvärgpinscher och kommer sedan ett par timmar tillbaka från Hundstallet. Han är lite ledsen och förvirrad nu och ylar som en hel vargflock efter sina kompisar.

Men annars lär han tydligen vara en stöddig liten herre som kan bitas så blodvite uppstår om han inte får som han vill eller blir trängd. Får se om bilder på mig i bandage kommer i morgon…

dobby794.jpg

dobby798.jpg

20 thoughts on “En trevlig tjej – Så var man (tillfälligt) med hund igen…

  • Nä fy fan vad förbannad jag är på att de gått tillbaka till gamla systemet så bara Schulman får tummar. Vi borde göra en aktion mot detta.

   Gilla

  • Undrar hur många det skulle krävas som byter blogg (eller hotar att göra det) innan de ändrar sig. Jag skrev till Schulman att om han hade någon moral alls skulle han ta upp detta orättvisa system med sina chefer..

   Gilla

  • Jag tar två dagar i taget, då jag inte kan lämna honom ensam (han verkar väldigt otrygg) och jag vet inte vad som händer i mitt liv riktigt framöver.

   Gilla

 1. Det tycks mig som han tar på sig ett ansvar som han inte mäktar med. Han biter för att han känner att hans roll som flockledare är hotad. Jag såg en gång den där mexikanen sätta en bitsk småhund på sin rätta plats. Det fordrades knytnäve mot hundnos varje gång hunden attackerade. Till slut fick hunden nog av att bli slagen över framtänderna och backade undan. Hunden kunde inte bita över knytnäven så motstötarna med näven tog på hundens tänder.När hunden försökte dominera ägarinnans barn gjorde de likadant. Hotade med knytnäven och slog när hunden gick till anfall. Det tog en halvtimme och några sår på knogarna men sen hade familjen fått människorna som flockledare och en hund som var go mot alla och kände sig trygg när den blev ompysslad.:O)

  Gilla

  • Ja dvärgpinschrar är dessutom tydligen en ras som gärna gör sig till herre i huset, står det över allt. Hittills har han varit from som ett lamm mot mig, men däremot är han extremt vaktig och högg efter en manlig bekant som var här och hälsade på….

   Gilla

 2. Den hunden är flockledare och vaktar sin tik. Tiken måste sätta hårt mot hårt och inte tolerera dominanshandlingar från hunden. Typiska dominanshandlingar är hot och attacker mot främmande och sexhandlingar mot ben, armar och barn. Tillåts det visar man underkastelse och hunden växer i rang.:O)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s