En trevlig tjej – Borde Maria ha gjort abort?

Ni vet kanske om att Maria väntar en liten till jul. Det som jag undrar är att om hon hade gjort ett fostervattenprov och fått reda på att hennes barn kommer att se ut så här, borde hon då ha gjort abort?

jesusbarnet201-ed.jpg

Och vilka konsekvenser skulle detta i så fall få för resten av världen?

(Jag tänker främst då på min egen lön med högsta ob-tillägg som jag fick när jag jobbade på julottan förr i tiden.)

Men jag antar att detta skulle påverka världen även ur andra aspekter än när det gäller min lön. Eller är jag helt ute och cyklar här?

24 thoughts on “En trevlig tjej – Borde Maria ha gjort abort?

 1. Är du inne i ett religiöst stim ?BS Har du bjudit honom på torr Wallenbergare alltså, inte illa alls ! Roligt ! Tack för den !Ha en bra helg !

  Gilla

  • Jag har alltid varit i ett religiöst stim då jag är gravt kyrkouppvuxen.Men sen förstår jag nu att du syftar på ”Herr Wallenberg” och inte Jesus.

   Gilla

 2. Jag personligen tycker att Maria inte skulle ha pippat med den där fyllkajan på puben där hon jobbar och sen fått Josef att tro att det var HAN som var pappa. Hon får stå sitt kast.

  Gilla

  • Men alltså; det fina med Josef var väl att han accepterade att han inte var pappan men förlät Maria och tog på sig papparollen i alla fall, så gott han kunde?Josef var bra, anser jag.

   Gilla

 3. Åhoj, inte läst trådenMen varför inte. Men hur kan en träbit blöda och spruta vatten då man sticker i den. Vr den ihåligt med påse getblod och vatten ?

  Gilla

 4. Absolut, flera stycken av dem. Ta till exempel borde Maria gjort abort, frågan du ställer, vilka konsekvenser det fått om hon gjort abort….ja det får en ju att fundera, då skulle vi kanske inte varit lediga till jul och påsk, pingst osv, usch vad tröttsamt att jobba hela tiden.Och sen det här med fågelfrö till frukost, när jag nu står i kö i affären och får se de där j-a fågelfröpåsarna som de placerar så lägligt invid kassorna så vi skall tycka synd om de små pippifåglarna, då får jag en sådan OEMOTTSTÅNDLIG lust att skratta, och det känns inte alls bra att stå och fnissa till synes helt omotiverat, folk kan ju tro att jag är inte som man ska. Dessutom skäms mina barn!Och sist men inte minst, vart tar brysselkålemn vägen, när du har operarerat bort rubbet? De här tankarna brottas jag med nu.Tänker du inte alls på dina medmänniskor, förstår du inte vilka följder dina texter kan få? Jag får helt enkelt sluta att läsa din blogg, vilket känns ledsamt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s