Även små propellerplan har matservering ombord

En del fattar inte att även små enmotoriga flygplan har matservering ombord. Det gör mig upprörd. Här ses en pilot läsa menyn. Jag tror han bestämde sig för halstrad havsabborre med murkelsås och tíll det ett glas Chablis (apropå intressanta upplysningar menar jag).

cessna.jpg

29 thoughts on “Även små propellerplan har matservering ombord

  • Mitt tips, läs det inte alls! :)Jag menar att folk tror att det saknas servering, filmvisning, toaletter m.m i de små flygplanen, men de har så FEL!

   Gilla

 1. Åh! Innan jag läste texten så noga trodde jag det var en beskrivning av mitt liv. Mannen min säger att jag är det mustiga vinet medan han är… äum.. inte aborren då… men… [censur]Jo, vi ÄR uppe i sjunde himlen och flaxar.. looovar. Kände sååå väl igen mig!!

  Gilla

  • ah men kom inte här och sabba mitt upplägg nu. Jo gör det förresten! Ok farsan beställde en pizza och en stor stark, det var vad han gjorde. Nöjd nu???!

   Gilla

  • Ja men det är den som sitter i vänstersits som är kapten och därmed bestämmer. Och vill kaptenen ha en stor stark så ska han få det!

   Gilla

  • Du kan få hur många color du vill. Fast jag måste säga att jag ljög lite för det finns ingen toa på planet. Tänk på det innan du börjar hinka i dig!PS La till en bild för att förtydliga storleken på planet.

   Gilla

 2. Oh! Jag vill inte ha varken cola eller mugg. Jag vill över huvud tagen inte åka med. Det där planet är ju byggt av balsaträ eller något annat lika knäckbart.Jag stannar helt enkelt hemma!

  Gilla

 3. Du är inte bara trevlig du anna du är händig också!Ge mig numret till den där inkompetenta slöjdläraren så ska jag säga honom ett sanningens ord.Om jag nu hittar några sanna ord. Innan jag ger mig på honom måste jag bara få veta om du låg med honom någon gång för att få upp betyget? Gjorde du det så ska han straffas.Gjorde du det inte så får du skylla dig själv. Helt enkelt.

  Gilla

  • Din lilla fräcking där!Då kan jag tala om att jag låg med honom – det var då han SÄNKTE betyget från femma till tvåa. Jaja, det är sånt man får ta.

   Gilla

  • Fint tänkt, men eftersom han såg ut att vara närmare sextio redan då KAN det ju hända att han är död. Men visst är det värt ett försök! Tack!

   Gilla

  • Jag brukar alltid be flygvärdinnan om en hink, utan att bli hörsammad. Därför händer det att mina medpassagerare blir lite sura på mig.

   Gilla

 4. ang din kommentar..till mig TROR du verkligen att det är så, att nobelpristagare läser min blogg. Har så svårt att tänka mig att Jean-Marie Le Clezion (nobelpris i litteratur) läser mina texter.Men jag är väldigt nöjd om du och de andra 15 läsarna gör det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s