Det är dags att börja ta mig på allvar!

Det är sluttramsat nu.

Jag vill inte veta av något allmänt skojande och skämtande på den här bloggen mer. Från och med nu är det här en allvarlig blogg, och jag ber er respektera detta.

Alltför länge har min mus och mina tangenter tigit still om allt det jag sett och hört här på bloggen.

Inte längre.

Ingen kommer att skonas, och ingen kommer att slippa min kritiska granskning. Alla kommer dock att bli rättvist bedömda och behandlade.

Nu har tiden kommit för allvar.

lasermus.jpg

53 thoughts on “Det är dags att börja ta mig på allvar!

 1. Men..Jag har alltid tagit den här bloggen på största allvar…Borde jag inte det?*kliar mig konfunderat i huvudet**kramar*

  Gilla

  • Jag är fokuserad och jag har min fruktade muslaserstråle siktad mot din blogg för tillfället……och det ser alldeles utmärkt ut! Kram!

   Gilla

 2. Aj då! Räfst och rättning…. Men jag är ett överblivet mix så mig måstes inte räfstas eller vad det skulle kunna heta.

  Gilla

  • Ja. Men det är bara för att jag vet att när jag har bild på mig själv kommenterar du i stort sett alltid, utom i förrförra inägget.

   Gilla

  • Jag är så obildad så trots att jag hört detta uttryck ”blue steel” flera gånger vet jag inte vad det betyder. Vad betyder det?

   Gilla

 3. Det var banne mig på tiden att Du blir seriös.Jag var ju också tramsig och flamsig en gång i världen, med bloggandet ger så mycket mer när man tar upp ämnen som verkligen betyder nåt.Hör av dig om Du behöver nåra råd om hur man bloggar seriöst.

  Gilla

  • Vet Lennart, vet.Vi har båda vandrat samma väg, från att ha varit ytliga och flamsiga till att ha skrivit…som vi gör nu.

   Gilla

  • Bloggharem? Jag?!Nåja, om du väljer att uttrycka det så, så inte mig emot! Det ”låter bra” liksom. Jag själv uppskattar å min sida väldigt mycket dina kommentarer och ditt stöd! Jag själv är (tyvärr) hur heterosexuell som helst, vilket jag antar att du inte är? : )Jag menar, annars ”hade vi kanske kunnat träffas”? : )

   Gilla

  • Tack. Vet du, jag var rätt nöjd själv innan jag uppäckte min enorma blåröda tumme, som håller i kameran! Varför är den så blå, jag är väl inte död än?! Måste försöka fixa detta.Kram

   Gilla

 4. Men du är ett snyggt trams. Jag är så avundsjuk på dig som passar i så kort hår. Vad nu det hade med saken att göra.

  Gilla

  • Jag passar INTE i det och jag lider. På allvar. Blä och urk och Gode Gud låt mitt hår börja växa igen!Men tack Trollan! : )

   Gilla

 5. Förstår det, men du är verkligen skitsnygg i kort hår. Fast det är ju inte kul om det inte är frivilligt 😦 Mitt har börjat växa som ogräs. Det växte ju inte heller tidigare. Så, om vi gör så här att jag får ha till axlarna så kan du ta allt annat? Det blir säkert två cm/månad iallafall. Har aldrig varit med om maken.

  Gilla

 6. Jag är väldigt heterosexuell vad nu DET har med saken att göra. hahaha jag hade varit lika snäll och ofarlig att träffa oavsett. 🙂

  Gilla

  • Förlåt då, jag trodde du menade ”flatklubben” som brukade hänga här förut och störa mig i mitt arbete- det var tider det! Sen att du skrev ”snygg flagga” om prideflaggan läste jag in saker i. Men i vilket fall skulle jag uppskatta om du funderade över att ”byta sida” för då kan jag också tänka mig att göra det (eftersom du kommenterar så bra nuförtiden) bara för din skull. Och sen kan vi kanske gifta oss?

   Gilla

  • Anna5 april 2011, kl 19:37Sen när blev du så grov i munnen BeBest? ”Jag ska inte ta dig”?Fast go och söt är jag ALDRIG! Tycker de som känner mig.*snart kallar jag på Lennart och han har nog ett och annat att säga*

   Gilla

 7. Luft+Anna=santblue steel är en manligmannekängsposemed is blick och indragna kinder.Kanske därför Luft och du passar ihoplite sådääär.

  Gilla

  • Ok. Det talades mycket om ”blue steel” här på bloggen förut, alla skulle göra sin blue steelbild och jag fattade aldrig nånting.Kan du vara vänlig och övertyga Luft om samma sak? Jag tycker hon verkar lite ovillig.

   Gilla

 8. Du låter så bestämd, nästan arg. Kommer på mej själv att jag ibland är lite rädd för dej. Jag lovar att inte tramsa till det mer, vågar inget annat.

  Gilla

 9. Jag har den meningslösa filmen omjust detta fenomen bluesteel.den finns på youtube.bara knappa in Zoolander så får dufilmen på youtube gratis.Den har sina stunder men som sagtdet är en lätt komedi. Ha det .

  Gilla

  • Tack för ditt stöd när jag försöker stå upp mot det tramsiga och ovederhäftiga patrasket som härjar här på bloggen!

   Gilla

  • När du kallar mig HOVnarr och det finns en massa andra narrar här – betyder det då att du tycker att jag är ”extra bra” (på en massa olika sätt)?Att du inte bara uppskattar mig som narr utan respekterar mig som KVINNA och småler i smyg åt min underfundiga feminina humor samtidigt som du kallsvettas en aning av prestationsångest? Säg, är det så?

   Gilla

 10. Lovar att uppföra mej korrekt i din blogg.Men – noterade ditt guldkors och såg din kommentar i kyrksysters blogg. Fint.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s