En trevlig tjej – Varför unnar ni mig inte kärlek?

Sedan jag skrivit om min och grodans kärlek har alla kommentarer jag fått varit bittra, elaka och avundsjuka.

Jag blir så less på sånt! Varför ska inte En trevlig tjej också få uppleva äkta och genuin kärlek någon gång i sitt liv? Är detta något som bara är till för er andra menar ni?

Jag har inte haft det så lätt på kärleksfronten ska ni veta. Nu när jag träffat min Groda har jag äntligen funnit min tvillingsjäl. Utan honom känner jag mig halv. Han är luften jag andas och solen på min himmel. Han är den jag vill dela mitt liv med och yngla av mig med.

Och vet ni, den kärleken har jag förtjänat efter alla svåra år!

Hälsningar från En trevlig tjej som betackar sig för fler bittra och avundsjuka kommentarer.

21 thoughts on “En trevlig tjej – Varför unnar ni mig inte kärlek?

 1. Ohh Anna! Jag unnar dig den kärleken, den kärleken.Jag har också pussat en massa prinsar men jag har dock inte ännu, funnit min groda.

  Gilla

  • Nej man måste som sagt pussa många prinsar. Men en dag kommer du också att finna din groda, det är jag säker på!

   Gilla

 2. Men vi blir så missunnsamma i ren avundsjuka ser du!…ja inte jag förstås, men andra? hmmm?En eller annan åtminstone, fast resten av oss vill att grodan du pussar ska bli din prins… Om du vill ha en förståsAnnars är det ju helt okej med en groda som hänger på och är snäll och glad.Tror jag

  Gilla

  • Nej det är ju precis det jag inte vill. Jag liksom Linda ovan har pussat alldeles för många prinsar, utan att hitta någon groda.

   Gilla

 3. Det är väl bra om du slutat hoppa runt och pussa hit och dit… Sköt dig och vi kommer att respektera dig!

  Gilla

 4. Själv hann jag inte pussa så många prinsar innan jag mötte min groda… eller om det är tvärtom. Det får jag fundera en stund påMen jag vet av tjejer och kvinnor i min närhet att det fasen är ont om prinsgrodor…. De flesta visar sig visst vara paddor när gryningen kommer….Jag brukar trösta (rätt person att trösta va?) och säga att när man inte letar då hittar man, men jag vet inte om jag har rätt för jag VET helt enkelt inteTänk att en allvetare inte vet?Men jag vet inte så är det bara.

  Gilla

  • Om de visar sig vara paddor ska de vara glada, för paddor är snälla och rara (min groda är ju egentligen en padda, men jag kallar honom för grodan.)Men jag tror du har helt rätt i att man hittar först när man slutar leta!

   Gilla

 5. L’amour, il est pour toi & pour la grenouille ! ( För dig & grodan )La jalousie, du vet avundsjukan… Bises

  Gilla

 6. Min groda har hoppat säkert i min famn och lär där förbli…Då finns det hopp för dig också alltså?Bara han unnar dig att vara i kontakt med din inre groda, så kommer inga förbittrade kommentarer från mig…”Vad är grönt och hoppar i 70 km/H?En groda med hicka….”Hemikram

  Gilla

 7. När jag var ung älskade frankofilerna ”Den fula ankungen”, CV2, och ”Paddan”, DS 19.* undrar varför grodorna hoppar ur min mun när jag spelar cittra och vill kyssas *:O)

  Gilla

 8. Är fint med kärlek =) SJälv får jag nöjja mig med några blöta hundpussar men det får gå det med 😉 Kraaam

  Gilla

  • Hundpussar låter mycket bra för mig! Det jag lärt mig om kärlek är att man aldrig ska fråga efter vad ens älskade just ätit. Min groda åt ju en spindel, och min älskade schäfer Onja åt gärna något som börjar på b…liksom din Totti!Men inte älskar vi dem mindre för det? : )Kram

   Gilla

 9. CV2 den enklaste Citroën som har tillverkats, sedan kom DS19 med hydraulisk fjädring som kunde rulla med tre hjul… Jag älskar min Citroën!!! J’aime ma Citroën !!! Bises

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s