Vilken bärkonstnär jag är!

Jag är hemma och fotar bär i dag. Finns liksom inget annat att göra anser jag.

Det blev väldigt många bärbilder till slut. Det vore därför intressant att veta vilken av bilderna nedan som tilltalar er simpla smak mest (för att göra en Inger).

 

20 thoughts on “Vilken bärkonstnär jag är!

 1. Äh, köpehallon! Då skulle du ha sett dem jag plockade i mitt stoooora land i stan! Hur många som helst, liter menar jag då. Köpa bär är för amatörer.. såvida du inte har skulpterat dem som man kan tro av rubriken …

  Här på torpet har jag gula hallon och de är minsann mumsiga de!

  Gilla

  • Skrytnissa! Allt för att försöka dölja hur avundsjuk du är på mig och mina hallon. Och visst har jag skapat dem själv! ”Varde bär” sa jag och det blev det..

   Gilla

 2. Genomskådad. Mina röda hallon bor ensamma i stan, här har jag inga utom i frysen. Så korkat att stoppa hallonen i frysen, där lär de ligga tills jag hittar dem 2015 eller så! Men gula har jag ju förstås. Om man bortser från att de ser pissiga och bleksiktiga ut så är de faktiskt goda!

  Gilla

 3. Ja, jäklar, Anna! Vad smart du är! Hjortron kan jag väl ta vilket pris som helst för, en ovanlig delikatess häromkring! Lite bleka är de, men… man skulle kunna stå vi någon turistbuss och passa på dollarmijonärerna! Snabba cash!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s