Turbo och Kasper surfar och chattar på nätet

När jag fick katter blev min fina nybyggda balkong plötsligt ett problem. Och det var inte enbart fördelar med att bo högst upp längre. Men som så ofta i mitt livs nödsituationer dyker min förträfflige bror upp till min räddning!

I det här fallet genom att bygga eleganta men stabila nätdörrar med rådjursnät så att jag kan ha öppet utan att riskera att katterna hoppar ut. Jo, jag vet att man kan näta in hela balkongen också – om man har ett ”tak” till balkongen där man kan fästa nätet, vilket jag inte har då jag bor högst upp.

I vilket fall kan Turbo och Kasper lapa sol nu utan fönster emellan och jag slipper känna oro. Mycket bra! I synnerhet som hela den härliga sommaren nu ligger framför oss.

Bilden: Var och en får själv ansvara för hur man vill sitta när man fotograferas.

Som ni ser har Kasper väldigt lite hår på (den ganska stora) magen. Det beror inte på sjukdom. Cornish Rex-rasen har normalt tunn, kort och mjuk päls, som dessutom är lockig, då den saknar täckhår (dvs den överpäls som vanliga katter har). Men medan Turbo nästan är naken växer den lite mer ojämnt på Kasper. Men jag tycker han är stilig!

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

9 reaktioner till “Turbo och Kasper surfar och chattar på nätet

  1. Det där med nätet verkar smitta av sig att blogga om… Så himla smart och händigt av din bror!
    Otroligt harmoniskt sr det ut när de sitter och chattar. Härliga färger på bilden.

    Gilla

    1. Bra – du förstod ordvitsen…:. )
      Ja han är fruktansvärt händig och tyvärr är vi inte ett dugg lika!
      Jag utgår från att du menar den sista bilden, där jag själv kan se ”ett färgtema”.

      Gilla

  2. I den översta bilden är det vackert med de ”disiga” färgerna: rosa, grått, grönt… golvet är ju rosa och se på deras öron! Det gråa i Turbo bryter vackert mot den rosa pläden och golvet. På den nedre bilden är ju färgmatchningen en annan. Snyggt!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.