13 tankar på “Ni kanske vill ha blommor igen

 1. Jag

  Självklart vill vi ha blommor, vem vill inte det!? Vackra rosor – men vad är det på de rosa rosorna? Har någon sprutat glitter på dem? Har du kanske fyllt år i år igen? Grattis i så fall!

  Gilla

  Svara
  1. Anna Inläggets författare

   Nej jag fyller bara en gång om året. Jag tror de har någon ohyra. Eller också är buketten från nyår. De hade varit finare utan, tycker jag.

   Gilla

   Svara
 2. Jag

  Jag glömde skriva favoriten. När jag bodde i norr så var det en enda: liljekonvaljen. Jag älskar den fortfarande, plockar stoooora fång när den blommar, men den känns inte så exklusiv längre. Ranunkeln i buketter, otroligt vacker, så älskansvärd. Humleblomstret i skogen. Anemonen så skygg men ändå bestämd, tulpaner tulpaner tulpaner, egentligen är de vackrast just när bladen bryter igenom jorden… hjulkronan, en överlevare av stora mått, och så vissa rosor som min Louise Odier eller….. vit oleander, den hade jag många år i kruka men nu får jag den inte att överleva. De är många,det finns fler och alla har sin skönhet, på olika sätt. Art välja en är omöjligt.
  På våren: tusensköna.

  Gilla

  Svara
  1. Anna Inläggets författare

   Jag menar bland mina blommor, pucko!
   Fast jag gillar smörblommor bäst, förutsatt att de växer i dikesrenen nära havet på landet.

   Gilla

   Svara
 3. Jag

  Pucko kan du vara själv! Skriv så man begriper utan att vara professor! Nåväl: i den översta buketten finns en ros längst till höger. Den som är till vänster om den som är längst till höger är min favorit av dina blommor. Nöjd?

  Gilla

  Svara
 4. Inger

  Den översta bilden är snyggast beroende på att röda rosor nästan alltid ser halvlila ut på bild. I verkligheten kan jag inte tänka mig annat än att den understa buketten var vackrast! Och glittret blir nog inte lika effektfullt i verkligheten som på bild… 🙂

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.