Smuuti!

Ni trodde kanske att det bara var hippa modebloggerskor som håller på med att visa bilder på sina hälsosamma gröna smoothiesar som sägs rena kroppen och som de dricker i tid och otid?

Ni är inte särskilt bevandrade ni.

Jag säger ja till smoothien – eller snarare yes – och har alltid gjort. Förutom diskmedlet kommer den friska (?) gröna färgen från färsk spenat, avokado och chlorellapulver som jag blandat i kokosgrädde. Känner mig faktiskt lite renare och fräschare inuti när jag har druckit den.

img_3371

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

13 reaktioner till “Smuuti!

  1. Det är ju toppen, jag säger också Yes! Men jag vill ha den med citronsmak. Sen förstår jag ju spenaten, den blir man stark av, men chlorella? För det första: vad är det? För det andra: gå ut i naturen och plocka kvistar, befria en gran från skotten eller nåt. Det river i kistan och renar garanterat. En inre disktvaga.

    Gilla

    1. Chlorella är torkad algblomning på burk, typ.Tack för grantipset.Skotten ska vara väldigt C-vitaminrika dessutom. Men jag har ett ännu bättre tips: ta kottarna också så kan du tillaga en god panna cotte!

      Gilla

  2. När yes kom, och reklamen visade hur fina händer man fick av det, blev min moster lurad. Hennes händer blev röda och kliade av den nya gröna flytande handkrämen.

    Gilla

  3. Förresten gjorde jag egen nyttig rödbetssaft i råkostcentrifugen. Ingen sa att man spyr som bara den av ett glas rött på fastande mage. Men intressant färg blev det på det mörkrosa skummet som kom upp.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.