Ömhetsbevis

Det ser kanske inte så ömt ut när Kasper biter tag om Vera, men det är det, och för er som inte vet det kallas det inom kattvärlden för ”kärleksbett”.

Det är ett tecken på att Kasper gillar Vera och som ni ser nedan, njuter av att ta emot hennes omsorger och kärlek. (Ser nu att mitt röda påslakan dessutom bildar formen av ett hjärta, men detta såg jag faktiskt inte när jag tog bilderna!)

De gillar varandra, helt enkelt! (Fast ibland är Vera en aning för ungdomligt energisk och framfusig för Kasper, och då blir han irriterad och säger ifrån. De är inte ALLTID bästa vänner.) Men på det stora hela verkar de tycka mycket om varandra. Jag hade tur att det gick så bra när jag tog hem Vera! (Eller S* Vox Bauers Cerwin Vega som hon egentligen heter. Gör gärna lite reklam, för S*Vox Bauer är en mycket bra och seriös Cornish Rex-uppfödare!)

Till sist en äldre, lite suddig bild som jag inte kan motstå att visa p g a hur de ligger:

13 thoughts on “Ömhetsbevis

 1. Underbara kattmysbilder, Anna! Dina kattbilder är så konstnärligt vackra, eller så är det väl helt enkelt så att Kasper och Vera är så skulpturala och vackra i färgen att bilderna blir speciella. Men medge att du inreder hemmet efter katterna!

  Gilla

  • Å tack vad smickrad jag känner mig nu!
   Du har helt rätt när det gäller hemmet. Sen Vera kom har det blivit en massa bruna saker, inte bara mattan. Funderar på hel del brunbeige inköp till!

   Gilla

 2. Jag får här lite uppfattningen att djurbilder är bra men inte absolut ok… – ha! Dina konstnärliga bilder på de knollriga, egendomliga katterna är alltid bara bäst!

  Gilla

 3. Så väldigt söta och fina de är. Tänker på min cornish rex, som jag blev tvungen att göra mig av med. Han var också söt och väldigt stilig. Dessvärre var han också mycket argsint. Han hade säkert mycket tigergener i sig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s