De skådar

När jag är på jobbet fågelskådar mina katter i fönstret, när de inte sover. Som jag skrivit tidigare har jag funderat över om det är mer en plåga än ett nöje att se fåglar som de inte kan fånga men jag tror inte det. Jag tror det är actionfilm för katter helt enkelt att se fåglar på så nära håll. Och fåglarna är glada för fönsterrutan mellan dem och katterna.

IMG_4246

Nedan: Har man katter får man delikata små nosavtryck på fönsterrutorna som man kan roa sig med att tvätta bort varje dag fastän de genast kommer tillbaka.

img_43141

Nedan: Det börjar märkas att Kasper är lite äldre nu tycker jag. Han spanar lika gärna på fåglarna från sin plats i sängen under täcket.

IMG_4386_edm

IMG_4387-edIMG_4438

9 thoughts on “De skådar

 1. Aha, du hänger upp jordnötter för att locka fram reality-tv skådisarna till dina vackra katter! Och de är glada för det?? Nosavtryck råkar även vi hundägare ut för :-/
  Snygga bilder!
  Allt gott till dej!

  Gilla

 2. Glada? Nja mer en tjurskallig oxe… eller mesig mes kanske…
  Glömmer aldrig när en av mina katter på 80-talet hörde och såg skator på tv, tror filmen hette ”svartbygget”… Han satt och tuggade framför bilden för att sedan ta en runda bakom tv när en av skatorna flög ur bild ^^hahaha..
  Katter är härliga! ♥Kram på kramens dag från Mogi

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s