En smakfull juldekoration

IMG_8204Ja jag vet att en del av er får för er att slänga ut julen redan före nyår, men det är helt fel. Minst till trettondagen (som är på tisdag i år) ska den få vara kvar – det var ju då de himla förståndiga männen kom med världens första julklappar till Jesusbarnet.

I alla fall ville jag visa min juldekoration för året. En julren! Lagom stor för att stå på kaffebordet, tycker jag. Julpynt ska inte vara diskret, det vet alla.

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

9 reaktioner till “En smakfull juldekoration

    1. Jo när du säger det så, Harry. Men det var min pappas ordvits, inte min. Min var den om informatören som skrev ”tre vice män” i programbladet till julspelet. Det var roligt och det har jag berättat ett antal gånger om ja.

      Gilla

  1. Jag tycker att renen är jättefin och pryder sin plats väl. Jag antar att det är lämplig juldryck i koppen till renen. Eller?
    Vidare så är det ett ofog som folk håller på med och städar undan sina julsaker mer eller mindre direkt då dom kommer hem från julottan.

    Gilla

      1. Min julgran måste ut innan alla barren är nere. Förmodligen tappar den alla barn när jag klär av den. Om det händelsevis finns några kvar efter det så faller dom när vi bär ut granen.

        Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.