Uppiggning till Ukrainas ära

Det har blivit kallt igen här i Stockholm och just nu snöar det lite. Det känns lite trist. Unnade mig därför en bukett gula rosor när jag handlade på Lidl som passar till nyinköpta blå ljus.

Nu är det kanske inte helt sunt att jag blir så fascinerad varje gång solen lyser in på mitt soffbord och det står en blombukett där, så att jag känner mig tvungen att fotografera det och förevisa det här på bloggen.

Men ja, sådan är jag, och jag läser en massa uppmaningar inte minst på Facebook om att jag ”duger precis som jag är” så det tänker jag slänga i skallen på den som tycker att det blir lite tjatigt med mina blombuketter – och katter.

Vera tycker sällan att jag duger precis som jag är, eftersom jag är så himla snål och inte delar precis all mat jag äter med henne. Ovan tröstar hon sig efter att jag igen sprutat parfym på blommorna, dvs hennes ”sallad”.

Mazarin har varit hos veterinären och ”besiktigats” enligt reglerna när fodervärdskap övergår i ägarskap och allt var fint förutom att vi måste bli bättre med tandborstningen (varje dag måste man borsta för att katten inte ska få tandsten, men de innersta tänderna är svåra att komma åt…!).

På bilden ovan är Mazarins tänder nyborstade och han vill visa upp sin vackra tandrad.

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

6 reaktioner till “Uppiggning till Ukrainas ära

 1. Ta efter Vera och smaska på rosornas kronblad, de är delikata. I sommar får jag nog göra en sats kanderade sådana, höstpojken blev sugen när jag berättade vad mor hans gjort en sommar. Jätteläckra Mazarinbilder!

  Gilla

 2. Mazarin är ju vråltjusig!
  Skulle just svara på ett spännande inlägg som kom i min mail häromdagen, men det verkar ha försvunnit. Bytt namn på bloggen har du också gjort… jag ska försöka länka till dig på min bloggsida så jag hittar hit lite lättare.
  Mitt livliga bloggliv har stannat av, de flesta bloggvänner har slutat, så de få gånger jag bloggar blir det väldigt anonymt.

  Gilla

  1. Ja visst är han!
   Anledningen till att du fick mejl för några dagar sen var att jag omorganiserade mina inlägg och tyvärr får följare post även om gamla inlägg. lite förargligt. (Men obs, du svarade redan första gången du läste inlägget! )
   Jag är inte heller särskilt aktiv här längre.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: