Födelseannonserna måste uppdateras

Jag verkar ha lite svårt att släppa det där med kvinnohat och manshat och snoppar och fittor efter alla diskussioner här på min egen blogg och på ”maskulinistbloggar”. Det jag har kommit fram till är att både mans- och kvinnohat är lika fint och ingen åsikt är fel. Därför tycker jag det är så tråkigt att det inte finns några käcka verser bland födelseannonserna som belyser föräldrarnas ståndpunkter. Ni kan ju den gamla ”Flaggan i topp – det blev en med snopp”. Jag vill modernisera denna vers med följande förslag:

För de manshatande föräldrarna:

Jäklar vilken flopp – det blev en med snopp!

För kvinnohatarna:

Det var det här man velat slippa – behöva skriva att det blev en med snippa!

På så sätt kan man också lära sitt barn att dess kön är ”fel” redan från unga år, vilket ju måste vara en fördel!

6 thoughts on “Födelseannonserna måste uppdateras

 1. Tja,.om du gifter dig med en hermafrodit, har du alltid nära till att hata, som en Kinder överaskning, två saker i ett. På måndagar kan du vara en bitter flata och hata män och kukar, på tisdagar en redig hetero som hatar fittan som låtsas vara en kuk och vice versa,.men hur ska man lära ett hermafrodit barn att dess kön är fel, genom att ge barnet ett hermafrodit Kinder ägg att pilla på?

  Gilla

  • Kloka tankar. Men just hermafroditiska barn ska uppmuntras tycker jag. T ex kan man skriva: Det blev en med både snopp och snippa – som vuxen kan hen bli både president och strippa! (De flesta presidenter är trots allt män.)

   Gilla

 2. Tja, i själva verket sà begàr mänskligheten ett kollektivt självmord, làngsamt, sà ja bàda könen är fel hos människan… Det var sà vi sade i Métron… Människans girighet förgör och om det bara finns en gnutta makt sà förgörs bàde män och kvinnor av sin egen girighet… Eller?

  Men du kommer med tänkvärda ord… Som vanligt…

  Bises

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s