Blommor och Bagheera

Är hemma sjukskriven den här veckan och det hela känns rätt pissigt, men jag har i alla fall rätt fina blommor på balkongen! (Inte för att ni inte sett dem förut…) Samt tycker jag att Kasper ibland lite liknar Bagheera i Djungelboken när han ligger och brer ut sig och samtidigt ser lite barsk ut, som han kan göra utan att vara det.

img_71961

img_72041

IMG_7197

IMG_7179-ed

IMG_7181

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

13 reaktioner till “Blommor och Bagheera

  1. Du har superfina blommor på din balkong, som alltid, Anna, och fina bilder har du tagit på dem också. Kasper är kung i sin blomdjungel. Krya på dig!

    Gilla

      1. Den gröna krukan är snygg. Jag har bara lerfärgade krukor, utom i köket där de är betongfärgade och tröttnar inte på dem. Köpta hibiskusar är behandlade så att de ska vara små och knubbiga, har jag läst. Tacka vet jag gamla ärvda, som min, som är i,5 m hög.

        Gilla

        1. Den gröna krukan är troligtvis från 70-talet (hittad i källaren i föräldravillan) så den är ”vintage” men är den verkligen snygg?
          Tja, jag vet inte när det gäller hibiskusen, när jag var på Plantagen sist fanns det mycket högra och buskigare hibiskusar där. Men man har ju inte hjärta att slänga en växt som fortsätter att ge knoppar…

          Gilla

  2. Är lisan en Lisa eller möjligen en Lotta? Vackert som en dröm är det hur som helst och Kasper är cool. Hoppas du blir frisk snart! (Ni hade i alla fall tur med vädret.)

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.