Man får försöka pigga på sig

Med bilder på blommor jag hade förut:

IMG_7753_1

För den här mobilbilden av Västerbron en bro blir man väl inte särskilt uppiggad av?

005

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

20 reaktioner till “Man får försöka pigga på sig

        1. Hm. Ja det är inte Västerbron det har du ju helt rätt i. På kartan står inget namn på bron, den visar bara ett spårvagnsspår över till Stora Essingen. Men finns det en bro som bara har spårvagn och inga bilar där?

          Gilla

  1. Alla dessa bilder har , utöver estetisk kvalitet ,även en poetisk sådan. Dom vädjar till den subtila sidan hos iakttagaren.

    Gilla

    1. Tja, är inte säker på det! 🙂
      F ö är det himla tur att jag inte kommenterar hos DS längre, såg just något inlägg där om Caroline Krook som retade mig till vansinne…fel, jag var redan vansinnig. Men det retade mig.

      Gilla

      1. Men Margit Sahlin visade den sortens tolerans mot sina motståndare som jag önskar att dagens debattörer, både från kvinnoprästmotståndare och radikalfeminists sidan, skulle kunna lära av och inte bara berätta om som lustig en anekdot.

        Gilla

        1. Ja om historien var sann gjorde hon det. Men lite väl magstarkt att hon ångrade sin prästvigning – det ger ju lätt uppmuntran till de som är emot kvinnliga präster att säga: ”Jaså, men då kan hon inte ha känt ett riktigt kall.” Ingen av dessa män skulle komma på tanken att säga att om de vetat hur vissa av deras kollegor skulle behandla kvinnliga präster så skulle de aldrig ha låtit prästviga sig.

          Gilla

          1. Jag tror inte heller att hon ångrade sitt prästvigning. Men jag kan tänka mig att hon tyckte inte om att man förföljer någon överhuvudtaget.

            Gilla

  2. Mobilbild eller inte, det är väldigt vackert med ljuset över bron, helt klart en bild att bli lycklig över. Men även dina blombilder piggar upp i novembergråheten.

    Gilla

    1. Du är också pojke (se kommentar ovan). Fast det visste jag ju sen förut, med tanke på dina egna bilder – var är blommorna och cupkakorna? Det är ju bara rost och kugghjul på dina bilder!

      Gilla

      1. Var snäll och bläddra bland mina 850 inlägg och räkna hur många blombilder du hittar. Du kommer att bli förvånad. Jag får nog lägga manken till om jag ska balansera med rostbilder. Men du har rätt, cupkakig är jag inte. Jag hoppade nog över min rosa period.

        Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.