De bara förstör

Man försöker städa sin nattygsbordslåda men det går inte att lägga tillbaka grejorna (som fotsalvan) för då har Vera gått och satt sig där förstås.

De bara förstör för mig, mina katter. Tycker det är så trist att det ska behöva vara så.

IMG_2606

Tillägg den 14/5: Förresten fyller den lilla massförstöraren fem år i dag! Och Kasper fyller 13 om två dagar. Det ska firas med pukor och trumpeter, precis som när Vera föddes just som ”eurovision-signaturen” spelades på TV. Och det kommer den ju att göra i kväll med.

17 thoughts on “De bara förstör

 1. Med så få prylar som du verkar behöva till natten, tycker jag att katten kan samsas med dem. Bara hon inte blandar ihop begreppen: att gå på lådan, med att gå i lådan…

  Gilla

  • Jag ska framföra hälsningen när hon vaknat. Hon sover djupt nu efter att ha ätit en middag bestående av ungsbakad torsk med räkor. Kasper fick också förstås. Och även matte.

   Gilla

  • Kasper tackar då det varit lite klent med uppvaktningen då matte varit sjuk. Men han fick i alla fall laxmousse (för katter, den smakade inte matte av) samt även lite infrysta rester från torskmiddagen när Vera fyllde år.

   Gilla

 2. Jag såg en filmsnutt på facebook där en bekant matade sin fyllande hund med gräddtårta… Jag misstänker starkt att det bara var en orsak till att själv häva i sig tårta.
  Jag har aldrig haft hund, bara katt under ett år, och hon hade då inte en susning om almanacka och datum. Däremot visste hon vad hon hette, hon kom alltid när jag ropade på henne utanför huset.och så förstod hon när någon åt ost…det var hennes bästa!

  Gilla

  • ”Fyllande”? Drack han också?
   Ja, den matten var nog smart! Tänk min hund älskar gräddtårta! sa hon säkert, och tänkte inte på att hennes hund ganska troligt även älskade bajs, i alla fall hästmockor om inte värre saker…
   Kasper gillar också ost. Han gillar för övrigt allt utom färska grönsaker. Fast inte bajs. Katter är som det sägs renare djur än hundar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s